Dr. Rattay Katalin

ortopéd szakorvos

MAGAMRÓL


1981-ben szereztem általános orvosi diplomát, majd 1986-ban tettem ortopédiából szakvizsgát.

Egyetemi tanulmányaim befejezése után a szekszárdi Balassa János Megyei Kórház és Rendelőintézet ortopédiai és rehabilitációs osztályán kezdtem el dolgozni, azt követően a Pécsi Orvostudományi Egyetem Ortopéd Klinikájának gyermek ortopédia osztályának munkatársa lettem. 

1989-ben pályázat útján helyezkedtem el Szegeden a Szakorvosi Rendelőben, (jelenleg SZTE Szakorvosi Ellátás) ahol Szeged város és vonzáskörzetének járó beteg szakellátását végzem jelenleg is. Évente kb. 8000 beteg szakvizsgálatát végzem el.

Szakmai önképzésem továbbképzéseken, kongresszusokon, szakfolyóiratok tanulmányozásával folyamatos. Részt veszek az SZTE oktató munkájában, gyakorlati oktatást tartok „Orvos-beteg kommunikáció” területén. Felkérésre szaktárgyi oktatást tartok OKJ-s tanfolyamokon.

Sportos múlttal rendelkezve elkötelezett híve vagyok a mozgásszegény életmód megszüntetésének. Gyermekek és felnőttek esetében is fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, ami utóbbiak esetében nem egyenlő a napi szintű munkával. Bizonyított tény, hogy a testmozgás fokozza az agy oxigenizációját, gyermekeknél megkönnyíti a tanulást, felnőtteknél pedig segít megőrizni a szellemi frissességet, jó közérzetet biztosít, erősíti a csontokat, izmokat.

Ortopédiai magánrendelés


ortopedia terkep

Időpont előjegyzés: 30/583-2062

Rendelési idő: Hétfő 14:00-16:00

Cím: Szeged, Honvéd tér 5/B 2-es csengő

ortopedia szeged


Ortopédiai szakrendelés

 

I. sz. Szakorvosi Rendelő

Szeged, Tisza Lajos krt. 97.

 


ortoped